22 May

De allerlaaatste etappe van het geheel. Als alles goed loopt (ja ja) is het nog net geen 50 km meer naar Kunstambt Kreuzberg, Berlin. Raar idee dat ik morgen de benen niet meer zal hoeven laten wapperen, en kan gaan genieten van het idee dat ik niet rennend terug hoef wink-emoticon
Maar eerst nog deze laatste dag even doen. De opening lonkt. Dat scheelt.

Slowly slowly I’m getting closer. Berlin on the trafic signs. The motorways more crowded. Passing by the old Olympic village in full decay from more polluted times and from since the art of movement got utterly destroyed by nationalism money and other spoilers, and really not recovered ever since..
Anyway, thank god for graffiti to color my path into the city

Ja, kijk uit hoor. Tegen het eind wordt ik ineens nostalgics hen sentimenteel en al wat niet meer.. Wow! Traktor met 80/u op de stoep!

Voor de kijkers thuis dat ik het graag anders gehad; een aanrijding met gebroken been, een verzwikte enkel of een verdraaide knie ofzo om het een extra spannende twist te geven. Maar wonder boven wonder blijkt m’n fysiek gestel het beter te doen dan ooit tevoren! Geen pijntje of kraakje of piepje aan de lucht. Toch wonderbaarlijk na tot nu toe zo’n 700 kilometer aan een ruk door gelopen te hebben, dat het lichaam zich aanpast aan de omstandigheden. Ik kan het niet meer dan aanraden! Hahahaha!

Nog 100 punten te gaan!

Berlin!!!
Little detour along the old Olympic stadion

Countdown along Kaiserdamm
Broadcast-tower in sight, far far away. The Eiffeltower even feels closer by now..
15km to go

Bijna bijna maar nog niet helemaal helemaal

 

almost there !!

YES !!

———— 

 

 

 

 

 

Watch The Trailer
21 MAY